Vorige slide
Volgende slide

Haus Keti

Haus Keti heet je welkom vanuit Riezlern, één van de vier dorpen die het Kleinwalsertal rijk is.

Zonder overdrijven durven we te zeggen dat ons typische Oostenrijkse gastenhuis op één van de mooiste, zo niet hét mooiste, plekje van het dorp ligt. Iets verhoogd, aan de rand van het dorp, geven we je een uitzicht over het hele dal cadeau. Elke dag opnieuw.

In totaal zijn er 9 appartementen. Allemaal anders, maar met één gemene deler: een adembenemend uitzicht op onze prachtige bergen.

Er is echter meer. Want op vakantie telt slechts één ding : ontspanning. Daar draait het om en daar gaan wij voor zorgen. Zo bieden we in Haus Keti onder andere een broodjesservice en hebben we ook tips te over. We kennen het gebied namelijk op ons duimpje en wijzen je graag de weg.

Ook onze huiskamer delen we met onze gasten. Er is speelgoed voor de kleintjes en spelletjes voor de iets groteren. Er wordt (eventueel) rekening gehouden met de inwendige mens en er zijn fijne banken om dat goede boek eens in te duiken.

Mocht je toch op pad willen voor een frisse neus? Op loopafstand van Haus Keti is er een ruim aanbod aan winkels en restaurants. Binnen een straal van 250 meter is een busstation, een casino, de bakker, een supermarkt en zijn de skiliften te vinden.

Golfles? Daarvoor moet je bij Ronald zijn. Hij is in het bezit van alle benodigde en erkende papieren en kent de mooiste banen van de omgeving. Vraag naar de mogelijkheden.

Kortom. Wees welkom. Ontspan. Maar geniet vooral van al het moois dat een vakantie in Haus Keti te bieden heeft.

Scroll naar boven