Familie Hummeling

Als klein meisje begon elke terugreis na een wintersport week in Oostenrijk met dikke tranen. Weg wilde ze er nooit en ze vroeg zich altijd af wanneer die bergen toch eens haar kant op zouden komen…

In het najaar van 2019 is de lang gekoesterde droom van Krista Hummeling-Epskamp eindelijk werkelijkheid geworden. Samen met haar drie mannen verliet ze Nederland om zich in Oostenrijk te vestigen. Voorgoed.


Welkom bij de familie Hummeling!
Een vleugje nuchterheid uit de kop van Noord-Holland gecombineerd met ‘Randstadse’ bravoure en humor. Ronald en Krista Hummeling. Aangenaam. Waar de één het skiën met de paplepel kreeg ingegoten en uiteindelijk zelfs skilerares werd, leerde de ander de bergen pas op latere leeftijd waarderen.

Krista groeide op in het Noord-Hollandse Schagen. Na haar middelbare school studeerde ze Facilitair Management in Amsterdam en leerde ze Ronald kennen. Een jongen uit de bankwereld die opgroeide in Almere.

Samen hebben ze twee zonen, Kees (2012) en Tijs (2014). De naamgevers van Haus Keti. Toekomstig profvoetballers naar eigen zeggen, maar vooralsnog erkende verhuizers.

De droom van Krista is ook de wens van de drie mannen geworden. En samen hebben ze hun droomwens waargemaakt. Natuurlijk missen ze de familie en vrienden. En de zee en het Noord-Hollandse strand. En pindakaas. Maar gelukkig is er Skype, Facebook en WhatsApp. En is pindakaas heel lang houdbaar!

Wees welkom in Oostenrijk, wees welkom in Kleinwalsertal, wees welkom in Haus Keti maar wees vooral heel erg welkom bij Krista, Ronald, Kees en Tijs. Welkom bij de familie Hummeling!

Scroll naar boven